Svendborg Amatør Sejlklub Svendborg Amatør Sejlklub

    

CMSimple plugin: Newsbox Rotator
© simpleSolutions
Du er her: Hjem > Aktiviteter > Seniormadlavning > Opskrifter > 2024/2025

 

Opskrifter 2024/2025

 

Tirsdag den 1. oktober:

177. gang

Udarbejdet af: Erik Hansen og Frede Jensen.

1.   Bruschetta med tomat og skinke.
2.   Kyllingebryst med ærter, flutes og ris.
3.   Henkogt frugt med flødeskum og makroner.
4.   Rødvin – Hvid og Rosé.
5.   Kaffe.

 

 

Tirsdag den 5. november

Tortillapandekager med Laks og Flødeost

Mørbradfad med gorgonzolasauce

 

 

Tirsdag den 3. december:

179. gang

Udarbejdet af: 

Carsten Olsen – Kim Kruuse – Ove Petersen – Henning H. Jensen og Jesper Albrektsen

1.   Stegte Sild
2.   Sild a la Rus
3.   Æg og Rejer
4.   Medister og Julesalat
5.   Rullepølse med sky og løgringe
6.   Sylte med sennep og rødbeder
7.   Lun Leverpostej med portvin og champignon
8.   Oste anretning: Stærk Ost med sky og Rom, Brie serveret med franskbrød, kiks druer og peberfrugt.
9.   Øl, Vand, Hvidvin og Rosévin.
10.  Julesnaps med Havtorn fra Drejø
11.  Kaffe, Baileys

 

 

Tirsdag den 4. februar

Kylling i fad med porrer

Spidskålsalat

Æblekage

This page is powered by
CMSimple plugin: Tooltip and Modalbox © simpleSolutions

 

Påskestævne for Hobiecats lige foran vores klubhus.


Husk årets STANDERHEJSNING

Tirsdag den 29. april kl. 19 ved klubhuset!


SvAS har fået ny bestyrelse.


Skal I være med til hyggelige aftensejladser på Lunkebugten?

 


<< April >>
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1 2 3 4 5 6
7 8 10:00 Seniormadlavning. Klubhuset. 9 10 11 12 13
14 15 16 17 Skærtorsdag 18 Langfredag 19 19. til 21.04.2025 Hobie Easter Camp. Færgevej 19 20 Påskedag 19. til 21.04.2025 Hobie Easter Camp. Færgevej 19
21 2. Påskedag 19. til 21.04.2025 Hobie Easter Camp. Færgevej 19 22 23 24 25 26 27
28 29 19:00 Standerhejsning Færgevej 19 30  
 

Sidst opdateret: